ASSALAMUALAIKUM & HELLOW GUYS ! what up ?? welcome to blog cik wawa . hopu u all enjoy bile masok blog wawa , sory kalu blog wawa tak brape nak owesome mcm korg :) nice to meet u all , LOVE GUYZ :D--->> SILA PINKAN ENTRY ANDA DI "TALK HERE" SEKIRANYA ANDA INGIN SAYA MEMFOLLOW ANDA SEMULA :) TQ BEST VIEW --> GOOGLE CROME

BUDAK AWESOME

Thursday, 17 January 2013

GA :- Pre-Birthday Giveaway

helo awesome reader :)

ary nie wawa betol2 rajin nak join GA dari NADRAH ZULKIFLY   GA nie start 09/01/2013 - 09/12/2013 so wawa masih boleh ade mase nak join GA nie ponnn :) korang pon still ade mase gkkk kalu nak join :)


*klik banner kalu nk joinnn :)*

ok hadiah-hadiahnya ialah :)

1. 1x Maxi dress leopard print untuk seorang Top Referral.
2. 2x necklaces untuk entri paling kreatif untuk dua pemenang.
3. 3x pieces of SAVEE facial mask untuk tiga pemenang by random.
4. 3x full body doodle untuk tiga pemenang by random.
5. 5x blog banners GIF untuk lima pemenang by random.
6. 5x mustache corner bookmark (previously saya tertaip 'notebook', sorry tersilap) untuk lima pemenang by random.
cm ne ?? adiah best kn ?? so kalu nak adiah msty follow syarat2 nie

  1. Warganegara Malaysia (owning a blog and Facebook)
  2. Follow blog, like fanpage dan follow Twitter penganjur (ni tak wajib, kalau ikhlas follow ya).
  3. Buat entri bertajuk "Pre-Birthday Giveaway".
  4. Sertakan banner di atas dan sila back-link. 
  5. Bagi yang bertanding untuk entri paling kreatif, perlu sertakan tentang INI. Kalau takde yang buat entri kreatif, hadiah tersebut tak akan diberi kepada sesiapa. Kreativiti akan dinilai melalui cara peserta promosi entri penganjur dalam entri mereka.
  6. Komen di entri ini dengan letakkan URL entri (URL entri, bukan URL blog!)
  7. Bagi sesiapa yang menang dan ada masalah untuk saya contact automatik akan terbatal dan hadiah akan diberi kepada orang lain. Make sure saya mudah nak contact korang nanti.
  8. Nantikan pengumuman pada 09/02/12 pada pukul 9 pagi.
  9. Kalau peserta kurang dari 30 orang, GA akan terbatal.
  10. Kalau peserta lebih 50 orang, hadiah akan bertambah.

so cm ne ?? best kn ?? so cepat2 la join ^^
 



TERIMA KASIH DAUN KELADI , ADA ENTRY BAIK SAYA POST LAGI :D

3 comments:

  1. Hye cik wawa yg comel.follow me back okay :)

    ReplyDelete
  2. SALAM SINGGAH DARI SEGMEN YANG SAMA :)

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    DONE FOLLOW YOU :) FOLLOW ME BACK OKE :)

    LIKE MY PAGE TOO

    www.facebook.com/NshsMiroticBlogspotDotCom

    JASA DIKENANG TQ :)

    ReplyDelete
  3. hye...
    dtg dr GA yg same
    done follow ^^
    meh singgah blog iema pulax
    http://iema90.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete

dah baca ?? apa komen korang dengan entry cik wawa ni ?? menarik atau tidak ??
komen pandangan menarik untuk wawa ubah menjadi yang lagi baik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
LIMITED EDITION BY CIK WAWA